«Alice: Madness Returns» med ekstra «Alice»

Få den elleve år gamle originalen med på kjøpet.

19. april 2011 08:09

Når «Alice: Madness Returns» slippes til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 i juni, er det nærmere 11 år siden det første spillet kom til PC. Det er ikke sikkert du spilte originalen, men om du kjøper det nye spillet får du sjansen.

American McGee har nå bekreftet overfor CVG.com at alle som kjøper «Alice: Madness Returns» vil få en kode for å laste ned originalen fra 2000. Det er i en samtale om nedlastbart innhold at McGee avslører innholdet.

- Det kommer en nedlastbar pakke med kjoler Alice kan ha på seg. Disse kjolene kommer med spesielle egenskaper og vil forbedre måten du spiller gjennom spillet på, sier McGee før han avslører bonusspillet:

- I tillegg kommer det en betydelig utgivelse, som er det originale «Alice». Det har blitt overført til konsoller, slik at de som kjøper «Madness Returns» får en kode for å laste ned «Alice» og kan spille gjennom hele originalspillet.

Utgiveren EA har så langt ikke bekreftet dette.

Originalspillet ble kun gitt ut til PC i 2000, og derfor blir detter første gangen det blir mulig å spille «Alice» på konsoller. Spillet er et plattformeventyr som burde passe håndkontrollere slik vi kjenner den på konsoller.

Vi fikk nylig prøve spillet og varsler en surrealistisk gothhylllest til eventyret med en blanding mellom Tim Burton og Clive Barker.

«Alice: Madness Returns» slippes til Xbox 360, PlayStation 3 og PC 16. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3