– Vil at Sonic skal bli større enn Mario

Sega går tilbake til 90-tallet.

5. november 2023 22:45

(PressFire.no): Det er i et internt intervju hos Sega (gjort for en rekrutteringsjobb), oversatt av NoisyPixel.net, at Sega-sjef Osamu Ohashi sier de har høye mål for Sonic.

Han forklarer hvordan strukturen er hos Sega, og at det jobbes med å finne en «ny Sonic»

– Det er «2nd Business Department» som bestemmer over Sonic. I tillegg til det så prøvder avdelingen å skape en «andre Sonic» ved å reboote andre populære Sega-serier fra fortiden, sier Ohashi.

Osamu Ohashi (Foto: Sega of Japan)

På spørsmål om hva planene er for å gjøre Sonic større, sier han at han ønsker å forbigå Mario.

– For å si det enkelt, jeg vil forbigå Mario. Sonic var et spill som opprinnelig ble lagd for å konkurrere med Mario, og vi har enda ikke nådd det målet. Fordi vi respekterer Mario, så er målet mitt å nå opp til og gå forbi ham.

– Vi vil at Sonic skal spilles over hele verden, inkludert Japan, akkurat som Mario, og vi vil at filmene skal være større enn Mario.

– Vi vil også ha en Sonic-attraksjon hos Universal Studios Japan. Det er mitt mål som en som elsker Sonic.

Nintendo åpnet nylig et helt område i den kjente fornøyelsesparken Universals Studios i Tokyo, med alt fra «Mario Kart»-fornøyelser til restauranter med «Mario»-tema.

At Sonic fortsatt konkurrerer med «Super Mario»-spillene ble eksemplifisert for to uker siden, da både «Super Mario Wonder» og «Sonic Superstars» ble lansert.

Her i PressFire ga vi spillene henholdsvis terningkast 5 og 3. Du kan lese våre anmeldelser av spillene 

«Super Mario Wonder» – Nydelig kaotisk galskap.

«Sonic Superstars» – Hvor mange sjanser skal Sonic Team få til å gi oss noe som er bedre enn bare OK?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3