«Vampire Survivors» får «Contra»-innhold – og PlayStation-versjon

11. april 2024 08:30

(PressFire.no): Det utrolig avhengighetsskapende spillet «Vampire Survivors», der du skal ta knekken på titusenvis av fiender uten å selv kunne gjøre annet enn å vandre rundt, kommer omsider til PlayStation.

Spillet er allerede å finne på PC, Xbox, Switch og mobiler, men har så langt vært fraværende på Sonys hjemmekonsoller.

Men i sommer en gang vil både PS4- og PS5-spillere kunne se ufattelige mengder trallala eksplodere på skjermen sin og få alle de deiligste delene av hjernen sin massert.

https://www.youtube.com/watch?v=4gOBMLXgjVw

PlayStation-versjonen vil inneholde alle fire DLC-pakker som finnes i dag, men samtidig har utvikler poncle varslet at en ny DLC-pakke er på vei – som kommer til PlayStation-maskinene litt senere enn resten.

Dette er rett og slett en crossover med «Contra», der de to heltene Bill og Lance (og Brad Fang fra «Contra: Hard Corps») blir med i spillet. Med maskingevær, selvfølgelig.

Pakken skal inneholde elleve nye figurer totalt, 22 våpen, en ny (stor) bane og en bonusbane.– i tillegg til 19 lydspor fra «Contra» (hvorav seks er nyversjoner).

Lanseringen av denne DLC-pakken, som altså kommer til Switch, Xbox, PC og mobil (og PlayStation senere), er 9. mai.

https://www.youtube.com/watch?v=JL-73l_hCMg

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3