«GTA 6» har fått mer nøyaktig lanseringstid

16. mai 2024 22:59

(PressFire.no): Det har gått litt over fem måneder siden vi endelig fikk se første glimt av «Grand Theft Auto VI» fra Rockstar.

I traileren for spillet ble det klart at det skulle komme i 2025 en gang, der vi inntar rollen som hovedpersonene Lucia og Jason. Historien skal være inspirert av historien om Bonnie og Clyde.

https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0

Nå har utgiveren av spillet, Take-Two Interactive, lagt ut årsrapporten sin – og der kommer de med en oppdatering om planene for spillet.

I et avsnitt om fremtiden til selskapet skriver de at de nå har landet på en litt mer detaljert utgivelsestid: 

– Våre prognoser reflekterer en innsnevring av Rockstar Games' tidligere fastsatte tidsvindu for «Grand Theft Auto VI» fra kalenderåret 2025 til høsten 2025. 

– Vi har stor tro på at Rockstar Games vil levere en underholdningsopplevelse uten sidestykke, og våre forventninger til den kommersielle effekten av tittelen fortsetter å øke.

Selskapet har tidligere varslet investorer at de forventer rekordomsetning for finansåret 2025. Det er noe de nok en gang sier de tror vil skje.

– Når vi ser fremover, tror vi at selskapet vårt ligger an til å oppnå nye suksesshøyder.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3