«Grounded» og «Pentiment» kommer til Switch

Oppdatering: Og PlayStation.

21. februar 2024 15:19

Oppdatering: Microsoft bekrefter nå at begge spillene også kommer til PS4 og PS5. Opprinnelig sak følger under:

(PressFire.no): Microsoft varslet som kjent at de skulle gi ut i hvert fall fire spill på konkurrerende plattformer som PlayStation og Switch.

Under dagens Nintendo Direct-sending fikk vi vite om to av disse: «Grounded» og «Pentiment» – begge fra Obisidian Entertainment.

Førstnevnte er et flerspiller overlevelsesspill der du skal klare deg i hagen etter å ha blitt krympet ned til miniputtstørrelse og må sanke ressurser og bygge en base.

Switch-versjonen av «Grounded» virker å ha alt Xbox-versjonen har – inkludert støtte for opp til fire spillere med krysspilling på tvers av plattformene – men med nedgradert grafikk.

https://www.youtube.com/watch?v=c1R42X21l7k

«Pentiment» på sin side er et ambisiøst spill som følger Andreas Maler, en tegner fra 1500-tallet som reiser rundt i Europa.

«Grounded» kommer til Switch 16. april, mens «Pentiment» kommer allerede i morgen. PlayStation-versjonene er i skrivende stund ikke annonsert, men det kommer nok om ikke lenge.

https://www.youtube.com/watch?v=OfYryKWkNfw

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3