(PressFire.no): Michael Phelps har fått sitt eget svømmespill til Kinect. La oss forsøke å fokusere på det positive. Som at du ikke får urinveisinfeksjon av det. Og at du får achievements. Mange, mange achievements.

Hver konkurranse starter med at man hausser opp publikum. Dette utføres ved å foreta noen minimale armbevegelser (du velger selv hvilke, spillet bryr seg ikke) for å få publikums lydnivå opp i 100 prosent og motta en utholdenhetsbonus. Første gang du gjør dette, får du en achievement på hele 20G.

NB! Se videoanmeldelsen nederst i saken (eller her).

 

Bøy, tøy og veiv

La oss sette achievements i perspektiv. 20G er den typen poengsum du muligens ville fått etter å ha brukt et par timer på «Gears of War 3». Eller ta et Kinect-spill: Til tross for mange timer med «Dance Central 2» har jeg fortsatt bare 110 av spillets 1000G.

Enkelte spill er enda strengere. Etter å ha gått gjennom hele «Grand Theft Auto IV» (30+ timer) har jeg fortsatt bare 170G.

Men Phelps? Ikke bare fikk jeg 20G for opphaussingen, jeg presterte også å bøye meg på huk og reise meg igjen med armene i 90 graders vinkel. Vips, 70G for «perfect dive angle»!

Etter å ha fullført min første svømmerunde fikk jeg 70G «bare derfor», og siden jeg hadde klart å strekke ut armen på riktig tidspunkt fikk jeg 70G til. Kjapp hoderegning: 230G i løpet av ett minutt!

 

Forsøk på bestikkelser

Det er som om spillet forsøker å bestikke meg så jeg skal like det bedre.

Det kunne fungert, hadde det ikke vært for at dette er et grunt arkadespill hvor den eneste utfordringen er å finne riktig tempo og rytme for den monotone armveivinga, at drum & bass-soundtracket er tynt som posesuppe og at Michael Phelps høres så lite engasjert ut når han prater at du skulle tro noen hadde lurt ham til å signere bort navnet sitt mens han var stein.

Spillet selges forøvrig til full pris i butikk. Skam. Skam. Skam.

 

BONUS! PressFire gir deg den ultimate guiden til musikken i «Michael Phelps: Push The Limit!»

Spillet er lansert til Xbox 360, og krever Kinect.

Se videoanmeldelsen her:

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer