«Left 4 Dead 2» utvides i mars

Valve har vist frem den første nedlastbare utvidelsen, «The Passing». Her får du sjansen til å møte noen gamle kjenninger.

12. februar 2010 00:59

Utviklerne bak zombieskytespillet peiler seg inn mot å slippe «The Passing» til «Left 4 Dead 2» i mars, fortalte de på Microsofts X10-event i San Fransisco torsdag kveld norsk tid.

Her finner du flere ferske nyheter fra X10.

Dette er den første nedlastbare utvidelsen til «Left 4 Dead 2» og gjenforener deg med de fire overlevende som du møtte i det første spillet – først som stillestående statister, før de senere i kampanjen blir mer delaktig i å hjelpe Coach, Nick, Ellis og Rochelle med å klare det tredje brettet.

Les også: Vi møtte Valves Chet Faliszek på E3 2009.
Les også: Vår anmeldelse av
«Left 4 Dead»

.
Les også: Vår anmeldelse av
«Left 4 Dead 2»

.

Valves Chet Faliszek fortalte Kotaku at teamet også vil inkludere en ny zombierase til denne utvidelsen, foreløpig med kjælenavnet Fallen Survivor.

Det blir mer snadder for de som ikke kan få nok av universet og handlingen i Left 4 Dead-spillene. En digital tegneserie, der man forsøker å utforske relasjonene mellom denne gruppen mennesker som må slåss mot bølger av vandøde.

Se også: Ferske skjermbilder fra The Passing-utvidelsen.

Valve planlegger også å slippe en utvidelse til det første «Left 4 Dead», opprinnelig lansert til PC og Xbox 360 høsten 2008. Denne vil lanseres omtrent en måned etter «The Passing», og vil fortelle mer om den opprinnelige kvartetten av overlevende og reisen til The Passing, altså dette nye området som også har gitt tittelen på utvidelsen til oppfølgeren.

Valve slipper «The Passing», den første nedlastbare utvidelsen til «Left 4 Dead 2», i slutten av mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3