Mandagsprat i uke åtte, 2018

Vi testet en bil-versjon av «PUBG» - hva har du spilt i helga?

19. februar 2018 14:18
«Not My Car»

Monday! Den herrans dag 19. februar 2018 har det blitt.

Hva har du spilt i helga?

Her fikk jeg gjort litt av hvert. For eksempel var det kanskje den kjipeste dagen med «PUBG» i går, hvor jeg (og de stakkars kompisene Runar og Tom Erik) døde så kjapt og på så kjipe måter at det ble antydning til krangling i voice-chatten. One of those days!

Det ble også snedig nok litt tid til litt «Left 4 Dead 2», som er på salg til en tier på Steam nå.

Det var litt gøy og litt slitsomt, men kanskje mest interessant var rundene jeg tok med «Not My Car», bilspillvarianten av «Twisted Metal» møter «Battlegrounds» som hadde en alfatest-runde i helga.

Her er det de samme grunnreglene – hopp ut av et fly i fallskjerm, samle våpen (i store garasjer på kartet) og skyt de andre i fillebiter. Samtidig har du en sirkel du skal prøve å holde deg innafor, som krymper til stadighet.

Bare at her er du en bil. Altså drønner alle spillerne rundt på banen i 100 km/t og må finne oppgraderinger å sette på bilen. Du kan ha to våpen pluss et par forsvarsdingser (som røyk og miner).

Det er ...halvveis gøy. Utrolig uferdig, men samtidig ferdig nok til at det er litt gøy å gønne rundt. Vi får se om det blir noe å investere tid i etter hvert.

Du kan sjekke ut spillet litt i denne videoen.

Jaaaaarle. Hva har du spilt i helga?

- Nesten ingenting... Mest sett film og tv-serier.

Har du sett noe gøy?

- Ja. Ganske mye, egentlig. «Coco» fra Pixar, for eksempel. Den var kjempefin. Ikke dritbra, men kjempefin. Også så jeg hele jævla sesongen av «Everything Sucks» på Netflix. Fattigmanns «Freaks and Geeks», men satt til nittitallet.

- «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» så jeg også, den var dritbra. Har vært litt snakkis rundt den. Jeg så også to av de fire siste dokumentarene til Louis Theroux, som er ren darkness...

Holy snap som du har sett i helga!

- Sånn er det!

Noen dinners (i «PUBG»)?

- No dinners. Alt er jo bare cheaters, som har gitt meg mindre lyst til å spille. Greide å bryte en losing streak i «Dota» da.

Jeg har endelig fylt et tomrom i livet mitt da. Jeg så «Blade Runner» for første gang i går. Terningkast tre til fire. Litt kjedelig film. Pen da. Nå kommer sikkert folk til å hate meg.

- Det er helt greit. Det er ikke alle som elsker den.

Så hva skjer i PressFire-leiren de neste dagene? «Lite spennende» er vel egentlig svaret. Det er vinterferie denne uka, som gjør at vi sitter alene på kontoret og spiller drithøy musikk (vi deler kontorer med filmselskapet Nordic Stories).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3