Mandagsprat #3

PressFire fylte ni år (hooray!), men hva spilte du i helga?

11. desember 2017 10:58
Mandag på spansk.

Tid for mandag, tid for mandagsprat!

Det evige spørsmålet er som vanlig «hva gjorde du i helga?»

For min del gikk helga sannelig med til mer «Xenoblade 2», men den plutselige lanseringen av «Zelda: Breath of the Wild»-tilleggspakken gjorde at det ble presset inn der det er mulig.

Hoo boy, for en vanskelighetsgrad! Å bare ha et kvart hjerte (men et våpen som knerter alt på ett slag) gjorde virkelig at jeg måtte tenke meg om.

Ikke sikker på hva jeg synes om de fetch quest-aktige delene etterpå (eller den litt tamme pay-offen), men mer «Zelda» har aldri skadet før.

Samtidig prøvde jeg meg på «Spintires»-oppgraderingen «Mudrunner» sammen med en kompis. Det er et veldig annerledes spill, kan jeg melde. Mye vinsjing på kaia.

Hva med Jarle?

LA MEG GJETTE.

- Fnis. Desert Map.

Han har altså binge-spilt «Battlegrounds» som vanlig. Kan dere gjette hva han synes er det beste spillet i år?

- Har fortsatt på «Dark» da. Det gjør vondt.

- Jeg så også «City Slickers» i går. Den gamle komedien med Billy Crystal da han er cowboy. Helt ok komedie, terningkast fire.

Men det viktigste skjedde i går, for PressFire ble ni år! Woo, grattis til oss selv, og spesielt til Jarle og Kjetil som starta moroa i 2008! Selv var jeg i Dagbladet før PressFire ble startet, og ble innlemmet der da DB hentet PF inn.

La oss ta en kikk på PressFire slik siden fremsto for ni år siden:

Av andre nyheter kan jeg rapportere om at PressFire (eller Lokomotiv Trollkjeppen som laget vårt heter for tida) kom på andreplass på julespesial-spillquizzen Jon Cato Lorentzen og Magnus Tellefsen arrangerte i Oslo – kun slått av Nintendo 69.

Siden alle skulle ta med en gave hver, resulterte det i at vi fikk en gavekiste fra Team Secret Chest, og denne fine koppen til meg:

(Vi ga bort et par «Battlefront II»-eksemplarer og har bittelitt dårlig samvittighet for det)

Jeg har også jobbet på en slags «state of the union»-tekst som tar for seg ståa til PressFire fremover, og hvordan vi skal greie å fortsette. Vi får se hvordan responsen blir på det.

Jeg fikk forresten en chicken dinner i helga.

God mandag da, dere!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3