Serien «Karakterbygging» er en rekke små intervjuer som skal vise spillere fra mange ulike deler av samfunnet. Noen fjes kjenner du kanskje igjen, mens andre kjenner du kanskje ikke igjen.

(PressFire.no): Sunniva Rose Jensen ble født 02.07-89. Hun jobber til daglig som frisør hos Adam og Eva i gamlebyen i Oslo, men studerer også sykepleie. På fritiden driver hun med cosplay, og er med-driver av youtube-kanalen The Coscast - et ukentlig livestreama talkshow om cosplay og nerdekultur, med gjester fra cosplay-miljøet. Hun er også medspiller og podcast-redigerer i Fateful Fumble, som er en rollespillgruppe som spiller diverse rollespill («Dungeons & Dragons», «Dragon Age», «Vampire the Masquerade») .

Hva spilte du sist?

Det siste jeg spilte var «Heroes of the Storm», men spiller for tiden mye «PUBG» og «Overwatch. Har blitt veldig hekta på «The Forest» av Endnight Games også. Jeg spiller mest på pc.

Hva likte du med det?

Det som er greit med «HOTS», «PUBG» og «Overwatch», er at man kan sette seg ned og ta noen games for å slappe av, man trenger ikke bli sittende i flere timer i slengen. Det beste er at man kan spille sammen med venner og være sosial samtidig.

«The Forest» er utfordrende og veldig åpent. Du kan velge om du vil følge storyen eller bare bygge deg en kul base og prøve og overleve så godt det lar seg gjøre.

Hva var ikke så kult med det?

Toxic folk på Internett er aldri kult, «HOTS», «OW» og «PUBG» har noen sånne. 

«Overwatch» og «PUBG» er forholdsvis veldig rett fram, men «HOTS» kan være greit å sette seg litt inn i før man hiver seg ut i kamp da det er et litt mer komplisert spill. 

«The Forest» er bare megaskummelt å spille alene, med mindre man spiller uten fiender og det blir fort kjedelig.

Hvilket spill skulle du ønske at du spilte, men kom aldri så langt?

«The Last Guardian» og «Uncharted 4». Jeg har begge liggende til PS4, men har ikke tid til å sette meg ned å spille storybaserte spill akkurat nå. Jeg er en binger og vil helst spille ferdig sånne spill i en sammenhengende periode så jeg ikke faller ut av historien.

Hvilket spill ser du fram til?

«Dragon Age 4»! Hva enn det blir og når enn det kommer, jeg er klar!

Var alt bedre før?

Nei, men den første opplevelsen man har av en ting er ofte det som gir det største inntrykket og da er det lett å lure seg selv til å tro at det er slik. 

Jeg er ganske fornøyd med å ha HD-kvalitet, fiber, wifi, realistiske animasjoner osv. 

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer