Karakterbygging med Modou Bah

6. juni 2018 17:03

Serien «Karakterbygging» er en rekke små intervjuer som skal vise spillere fra mange ulike deler av samfunnet. Noen fjes kjenner du kanskje igjen, mens andre kjenner du kanskje ikke igjen.

(PressFire.no): Modou Bah er født 23. 11 -90 og jobber som skuespiller på Nationaltheateret. Han har også en bachelor i skuespill fra Liverpool Institute for Performing Arts, også kjent som Paul McCartney-skolen. For tiden aktuell i skuespillene «Engler i Amerika» og «Hærmennene på Helgeland».

Hva spilte du sist?

Det siste jeg spilte var «Kenshi», men spiller også for tiden «Moonlighter» på PS4.

Hva likte du med det?

«Kenshi» er et uferdig mesterverk da det gjelder open world squad RPG. Det er utrolig mange bugs, men søren så gøy det er å bygge opp en liten base, starte ulovlig produksjon av hashish og kjempe mot sultne banditt-raids!

«Moonlighter» er det nærmeste jeg kommer «Recettear» på PS4, som er den prefererte konsollen etter en lang dag på jobben!

Hva var ikke så kult med det?

«Kenshi» kan noen ganger bare lukke seg helt uten videre, eller så kan man bli straffet dyrt ved å glemme quick saves. Det kan være frustrerende.

«Moonlighter» er litt for basic for min smak. Er rett og slett ikke nok systemer eller utfordringer.

Hvilket spill skulle du ønske at du spilte, men kom aldri så langt?

«Kingdom Hearts»! Jeg har hørt så utrolig mye positivt om det, men da jeg endelig fikk støvet av en konsoll som kunne spille det, så hadde på en måte det skipet seilt.

Hvilket spill ser du fram til?

«Red Dead Redemption 2»! Og kanskje også «Biomutant».

Var alt bedre før?

Nei. Minner meg selv på at ting ikke var bedre før ved å spille litt «World of Warcraft Vanilla». Da pakker jeg bort de rosetonede brillene mine og ser framover igjen, mot grønnere gress.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3