(PressFire.no): I anledning Game Developers Conference i San Francisco avslørte den respekterte japanske spillskaperen Hideo Kojima at han som antatt er den «svenske» Joakim Mogren, som tidligere ble kunngjort som mannen bak «The Phantom Pain».

Ikke bare er bakgrunnen om den svenske utvikleren bak «The Phantom Pain» oppspinn og en pr-spøk, men Kojima kunne også fortelle at «The Phantom Pain» og «Metal Gear Solid Ground Zeroes» egentlig utgjør «Metal Gear Solid V».

Etter den nye avsløringen demonstrerte Kojima Productions hvordan den noe psykedeliske sykeshus-scenen fra «The Phantom Pain»-traileren blir i full spillbar form.

Demonstrasjonen ble gjort på pc, men spillet skal være på vei til PS3 og Xbox 360.

I anledning kunngjøringen av «Metal Gear Solid V» viste Kojima også en trailer som viser hvordan «The Phantom Pain» og «Metal Gear Solid Ground Zeroes» blir sammensmeltet, hvor Big Boss fremdeles har hovedrollen.

Men selve konferansen handlet om den nye spillmotoren til Hideo Kojima, Konami og Kojima Productions – FOX.

I en lengre seanse gikk utviklerne blant annet i detalj om hvordan den nye spillmotoren jobber med lys, teksturer, modeller og bruker kameraegenskaper fra den virkelige verden for å oppnå fotorealisme i sanntid.

Mange av eksemplene de demonstrerte stammer fra scener i det kommende «Metal Gear Solid»-spillet.

Konami skal også bruke den imponerende spillmotoren for de kommende spillene i fotballspillserien «Pro Evolution Soccer». 

«Metal Gear Solid 5» slippes til Xbox 360 og PS3, men ingen utgivelsesdato har ennå blitt offentliggjort.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Den norske esport-stjerna Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

Ble bare 22 år.

Les mer

Masseoppsigelse i verdens største esport-organisasjon

Frankrike og Spania spesielt hardt rammet.

Les mer