«XCOM: Enemy Unknown» blir utvidet

- Massivt med nytt innhold.

22. august 2013 12:30

(PressFire.no): I november blir et av fjorårets beste strategispill, «XCOM: Enemy Unknown», utvidet med mer innhold. Det avslører 2K og Fireaxis Games i en pressmelding.

Ifølge utvikleren blir utvidelsen massiv, og inkluderer både nye krefter, oppgraderinger, våpen, fiender og områder.

Det loves at det vanligvis vil ta tre til fire gjennomspillinger før man har sett alt det nye innholdet i utvidelsespakken, som har fått tittelen «XCOM: Enemy Within».

- Fireaxis Games har blitt kjent for å levere massive utvidelsespakker til «Civilization»-serien på pc, og «XCOM: Enemy Within» bygger videre på den arven og utvider opplevelsen for konsollspillere også, heter det fra 2K-sjefen Christoph Harmann.

For dem som spiller «XCOM: Enemy Unknown» på pc og Mac, vil utvidelsen komme som en nedlastbar oppgradering.

På konsoll vil imidlertid utvidelsen gitt ut som en egen utgivelse kalt «XCOM: Enemy Within – Commander Edition», som også inneholder utvidelsespakkene «Elite Soldier Pack» og «Slingshot Content Pack».

Konsollversjonen kan spilles uten at man eier «XCOM: Enemy Unknown».

«XCOM: Enemy Unknown» ble også nylig gitt ut til iPad, som ifølge anmeldere er en temmelig god opplevelse. Pressemeldingen sier ingenting om den nye utvidelsen blir å finne på nettbrett.

«XCOM: Enemy Within» slippes til Windows, Mac, PS3 og Xbox 15. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3