Norske Xbox One-kunder får ikke «Fifa 14»

Gjelder bare de første lanseringslandene.

21. august 2013 15:23

(PressFire.no): Som det hadde gått rykter om tidligere i uka, kunngjorde Microsoft i går et samarbeid med Electronic Arts om «Fifa 14».

Det betyr ikke bare at det kommer ekstra innhold til Ultimate Team, men også et salgsinsentiv hvor de som forhåndsbestiller Xbox One får med «Fifa 14» på kjøpet. Så lenge lager holder, vel og merke.

Som kjent er ikke Norge på lista over de landene som får Xbox One i november, men må vente til 2014, noe som også betyr at norske forhåndsbestillinger ikke gjelder for tilbudet.

Microsoft har bekreftet overfor Eurogamer i Sverige at forhåndsbestillingstilbudet kun gjelder de 13 landene som er inkludert i lanseringsplanene, noe som utelukker både Norge og alle de andre syv landene som ble ekskludert fra den opprinnelige planen.

Likevel lovet Microsoft at det kommer tilbud om et spill som kompensasjon for landene som ramlet ut av de første lanseringsplanene. De har imidlertid ikke avslørt hvilket spill de har tenkt skal være plaster på såret.

Xbox One har foreløpig ikke fått en endelig lanseringsdato, men etter planen skal den slippes i 13 land i november.

De resterende åtte landene som ramlet ut av planene, har et mer diffust lanseringsvindu i 2014.

Konkurrenten PlayStation 4 fikk endelig dato under Gamescom i går, og slippes 29. november i Norge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3