Feilmeldingen. (Foto: Greg Miller)

(PressFire.no): Har du lastet ned «Fortnite» til Switch kan det være at du ikke får spilt med den eksisterende Epic Games-kontoen din (som er nødvendig for å logge inn i spillet).

Les mer: «Fortnite» ute til Switch.

Det virker som om Sony har stengt døra helt når det kommer til bruk av denne kontoen på kryss av flere plattformer.

For ikke bare støttes ikke krysspilling mellom Switch og PlayStation 4, Sony har øyensynlig også nektet selve Epic-kontoen å være knyttet opp mot både en PS4 og en Switch samtidig.

Flere melder om at du får en feilmelding dersom du prøver å logge inn på Switch-versjonen med en Epic Games-konto som allerede har blitt knyttet opp mot PSN.

- Denne «Fortnite»-kontoen er assosiert med en plattform som ikke lar den fungere på Switch, står det i feilmeldingen.

For å spille på Switch må du dermed lage en helt ny konto, noe som betyr at du ikke får med deg progresjonen din eller battle pass-et ditt – eller noe annet du har brukt penger på i spillet.

Det er kun Sony som har satt ned foten for dette. Har du en konto som også er knyttet opp til Xbox One eller mobil, så er det null problem – alt følger med over, og du kan spille på alle plattformene med samme progresjon og opplåste ting.

Du kan også spille med eller mot spillere på disse plattformene.

I sosiale medier får både Epic Games og Sony så ørene flagrer. Flere brukere melder at de har ikke engang har spilt spillet på PlayStation 4, men bare har lenket kontoen sin opp mot PSN – og at det ikke var noen advarsler om at kontoen dermed sperres for bruk på Switch.

Verken Epic eller Sony har kommentert det hele enda.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer