(PressFire.no): Ubisoft viste endelig litt mer fra sitt kommende «Starlink: Battle for Atlas», romspillet hvor du flyr rundt i et romskip og skyter ned fiender – ikke ulikt de gamle «Star Fox»-spillene.

Spillet har vært litt missing in action siden det først ble vist fram under fjorårets E3, men nå var det klart for en full avsløring av spillet.

Trikset her er at du, i tillegg til å bare spille spillet helt vanlig, selv kan bygge et modell-romskip ut av en haug deler i den virkelige verden. De forskjellige delene av skipet blir så scannet, og dukker opp i spillet.

I spillet skal du redde solsystemet Atlas fra den slemme Forgotten Legion. For å gjøre det må du reise mellom de forskjellige planetene i solsystemet for å slå tilbake fiendene.

Utviklerne hadde en overraskelse på lur for Nintendo-fansen. I en liten filmsnutt (som du ser under her) var en av heltene i spillet under angrep, og sende ut et rop om hjelp – som ble besvart av Fox McCloud fra «Star Fox»-serien.

I Switch-utgaven av spillet vil du altså kunne spille som Nintendo-maskoten – i tillegg til at det også følger med en Starwing-figur (skipene i «Star Fox») med spillet. Det skal også komme et eksklusivt bonusoppdrag i denne versjonen.

«Starlink» skal slippes 16. oktober til PlayStation 4, Xbox One og Switch.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer