«Star Wars Jedi: Fallen Order» er Respawns neste spill - og foregår mellom film tre og fire

Kommer neste år.

10. juni 2018 17:05
En opphauset Vince Zampella, sjef hos Respawn,
satt i salen under EAs konferanse.

(PressFire.no): Under Electronic Arts’ E3-pressekonferanse ble det en del prat om «Star Wars: Battlefront II», men selskapet har også et annet spill satt i samme univers.

Det spillet lages av Respawn Entertainment, best kjent som studioet bak «Titanfall»-spillene, og skal være et historiedrevet spill.

Vi fikk ikke vite så fryktelig mye om spillet deres, eller se det, men en tittel fikk vi i hvert fall: «Star Wars Jedi: Fallen Order».

Spillet skal også være en «original historie» som omhandler en overlevende Padawan, satt til tidsrommet rett etter «Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith».

Spillet har vært under utvikling siden i hvert fall 2016, og vi vet fra før at det er et tredjepersons action-adventure-spill. EA kjøpte forøvrig like greit hele Respawn mot slutten av fjoråret.

Ingen konkret lanseringsdato har vi heller, men utviklerne sier på hjemmesiden sin at spillet skal komme en gang i løpet av juleperioden neste år. Vi forventer en full avdukning først under neste års E3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3