Slik var Ubisoft sin E3-konferanse

14. juni 2016 00:54

(PressFire.no): Det var den dansetropp som fikk æren av å starte Ubisofts pressekonferanse under E3 2016 – og det var naturligvis i anledning det nye «Just Dance»-spillet.

Fra dans til koreografi

Derfra gikk det til den andre enden – «Ghost Recon Wildlands». Fire spillere samarbeidet med å hente ut en mann som er kjent for å fjerne lik. Det hele ble en ganske omfattende video, som var like planlagt som den var spektakulær.  

Stafettpinnen gikk så til oppfølgeren til rollespillet «South Park: The Stick of Truth», hvor skaperne av den legendariske tegneserien, Matt Stone og Trey Parker, kom på scenen for å vise deler av spillet. Kveldens overraskelse kom da de kunngjorde at alle som forhåndsbestiller det nye spillet også får «The Stick of Truth» umiddelbart.

VR i tospann

Ubisofts satsing innen virtuell virkelighet er foreløpig noe minimalistisk og kommer i form av to spill – «Eagle Flight VR» og «Star Trek: Bridge Crew».

Førstnevnte ble demonstrert med fire spillere, hvor en av den var Oculus Rift-skaperen Luckey Palmer. De fire spillerne konkurrerer i en slags flyvende variant av Rumpeldunk.

«Star Trek: Bridge Crew» gjenskaper broen på romskipet Enterprise, hvor fire spillere skal skal styre romskipet sammen. Ikke helt ulikt «Artemis: Space Ship Simulator», som har vært ute siden 2013.

«For Honor» ble kunngjort på E3 i 2015, men fikk nå en ny og lang demonstrasjon. Vikinger møter samuraier og riddere i det som ligner «Ryse» møter «Dynasty Warriors».

«Trials» med plutselig åttitallsharry

Skøyerne fra RedLynx fikk lov til å kunngjøre fusion-spillet «Trials of the Blood Dragon» - en slags variant av «Trials» og «Far Cry: Blood Dragon». Åttitalls b-film møter knallhard «Trials»-mekanikk i harry herlighet. Ligger allerede ute på PS4, Xbox One og pc.

«Assassin’s Creed»-spillene har tatt ferie, og derfor var det den kommende filmen som fikk for lang tid til å fortelle om filmen. Vi beveger oss videre.

Nytt friskt pust fra Alpene

Til slutt kunngjorde Ubisoft et helt nytt spill i «Steep» - et spill som foregår i en gjenskapelse av Alpene og fokuserer på ekstremsport med både basehopping, fallskjermer, snøbrett og alpint.

Setter fokus på frihet og muligheter for å lage egne videoer og dele opplevelsene med andre spillere. Kommer i desember. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3