I sandkassa med «Forza Horizon»

Se den spreke filmsnutten fra E3.

5. juni 2012 03:11

(PressFire.no): Frihet bak rattet ser ut til å være en av tendensene fra E3 i år. For på én og samme kveld har vi fått servert trailere fra to ulike bilspill – som begge lover oss albuerom.

«Need for Speed: Most Wanted» fra Criterion/ EA og «Forza Horizon» har fått sin ordentlige debut på E3 i løpet av første E3-dag.

Allerede dager før E3 startet lekket omfattende detaljer om «Forza Horizon».

Fra før visste vi at det er et nytt spillstudio i England, Playground Games. Dette er folk som tidligere har jobbet med spill som «DiRT», «Blur», «Project Gotham Racing» og «Split/Second».

Fansiden Forza Life lekket en drøss med bilder før Microsofts pressekonferanse mandag kveld, og serverte nytt om at spillet får fysikken fra «Forza 4». Det vil være 65 forskjellige terreng og underlag du møter på – alt fra gress, gjørme og asfalt – og det hele foregår i Colorado i USA.

Du får, i god «Forza»-tradisjon, også i det nye mulighet til å oppgradere, trimme og pynte på bilene dine – og auksjonshuset som har blitt en viktig del av «Forza»-serien er med også denne gang.

«»

- Et annerledes Forza

- Selv om dette er et nytt studio, er det en talentfull gjeng som har en så fin bakgrunn, sa Turn 10s Dan Greenawalt til PressFire da vi møtte han på X12-eventet til Microsoft i februar.

- Det er flott å finne en partner som deler den samme interessen for bilspill, og som kan tilføre litt krydder.

- For selv om det passer perfekt i «Forza»-serien, blir dette et annet type bilspill, fortalte Greenawalt oss, og hintet allerede i februar at dette ville bli mer løssluppent og arkadeorientert enn serien er kjent for.

«Forza Horizon» lanseres til Xbox 360 den 23. oktober. Her ser du E3-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3