Snart kan du skate som en gud igjen

«Tony Hawk's Pro Skater HD»-datoen ble lekket ved et uhell.

4. juni 2012 11:13

(PressFire.no): Microsoft skal først i ilden i kveld. De starter sin pressekonferanse klokken 18:30 og tradisjonen tro begynner det å lekke ut flere opplysninger om Xbox 360-spill like før E3 starter i Los Angeles.

Allerede har det blitt fristet med et nytt «Gears of War». «Forza Horizon»-detaljer har også dukket opp.

Nå er det «Tony Hawk» sin tur. Remaken og HD-versjonen av de to første «Pro Skater»-spillene er snart ferdig. Dette spillet ble annonsert på tampen av fjoråret, i forbindelse med Video Game Awards i Los Angeles.

Microsoft har ikke vært subtile med denne «avsløringen», for på produktsidene til Xbox ligger like greit coveret, skjermbilder og info om spillet.

11. juli skal spillet lanseres. En dato som senere ble fjernet fra nettsiden, men StickSkills var våkne nok til å fange opp datoen før den forduftet igjen.

Mange har et kjært minne fra de to første «Pro Skater»-spillene. De inneholdt sinnsyke komboer og skjulte godbiter på hver bane. HD-versjonen inneholder det beste fra disse spillene, har utvikleren lovt, og selvsagt er klassiske baner som «The School» og «The Hangar» med.  

Selv om 11. juli høres ut som i tidligste laget for Summer of Arcade-kampanjen til Microsoft, som tradisjonelt sett starter et par uker senere, hevder Eurogamer å ha hørt at «THPS HD» blir med i denne perioden i sommer.

Spillet skal også lanseres til PlayStation 3, via PlayStation Store, og prisen blir omtrent en hundrelapp. Vi vet også at spillet vil inneholde 14 av de originale musikksporene fra de to første spillene, sammen med en rekke nye låter. Blant de klassiske sporene finner vi artister som Goldfinger og Millencolin.

Dato, pris og informasjon om Xbox-eiere får lov å tjuvstarte, eller om spillet kommer samtidig til PS3 og Xbox 360, får vi svaret på i løpet av kvelden. 

Følg med på Microsofts pressekonferanse i kveld, som sparker i gang årets E3. Den starter klokken 18:30. (Her finner du alle tidspunktene om du vil se pressekonferansene).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3