Klassisk «Hitman» i HD samles i én pakke

Kommer til PlayStation 3 i oktober.

2. juni 2012 17:34

(PressFire.no): På E3-spillmessen neste uke kommer danskene i IO Interactive til å vise sitt neste «Hitman» med undertittelen «Absolution».

Agent 47 vender definitivt tilbake denne høsten.

For nysgjerrige som kanskje ikke har klådd på denne spillserien før, blir det høyst sannsynligvis en sjanse til å prøve et trekløver av «Hitman»-spill, i hvert fall om du eier en PlayStation 3.


«»

De tre første Hitman i HD

En italiensk spillkjede har lagt ut synlige bevis om at det kommer en HD-samling bestående av «Hitman 2: Silent Assassin», «Hitman: Contracts» og «Hitman: Blood Money».  

Denne pakken skal være i salg 15. oktober, oppgir nettsidene til 16Games. Der ser vi også et bilde av spillcoveret denne samlingen frontes av.

Det nevnes foreløpig bare at trepakningen kommer til PlayStation 3. Men dette kommer helt sikkert til å bli annonsert når E3-spillmessen starter mandag. Dukker det opp til andre plattformer også?

Disse tre spillene, altså det andre, tredje og fjerde i serien, er forgjengerne til det nye, «Hitman: Absolution».

Sniper-oppvarming - gratis

IO og utgiveren Square Enix kunngjorde i forrige måned at de starter oppvarmingen til høsten gjennom det nedlastbare «Sniper Challenge».

Dette spillet er gratis og forbeholdt dem som forhåndsbestiller «Absolution».

Men det dreier seg ikke om en demo, hevdet utviklerne hardnakket overfor Eurogamer. Det er snarere en annen opplevelse basert på samme teknologi brukt i hovedspillet, som kommer før jul.

«Hitman: Absolution» lanseres til pc, PlayStation 3 og Xbox 360 den 20. november. Trepakken med HD-oppussede «Hitman»-spill skal ifølge den italienske spillbutikken 16Games være ute 15. oktober, i hvert fall til PS3. Her er en trailer fra «Absolution»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3