Spinnvill action i «Metal Gear Rising: Revengeance»

Er ferdig tidlig neste år. Se E3-traileren.

1. juni 2012 13:15

(PressFire.no): Konami har i år forberedt sine avsløringer til E3 og presenterte disse i videoform i stedet for å holde en tradisjonell pressekonferanse i neste uke.

Det ble trailershow og noen spreke nyheter pakket inn i den forhåndsinnspilte «pressekonferansen», og en ny «Metal Gear Rising: Revengeance»-trailer sammen med en indikasjon når spillet er å finne i butikkene.

Sidesporet i «MGS»-serien kommer ut tidlig neste år. Traileren ser du nederst i saken.

Tempoet er skyhøyt

Dette er første gang vi får se hvordan spillet egentlig blir, etter at de første filmsnuttene har vært av det konseptuelle slaget eller dominert av filmsekvenser.

Det er Platinum Games som står bak, utviklerne av frenetiske «Bayonetta». Det ble bekreftet i forbindelse med Video Game Awards like før jul etter at spillets skjebne en stund var uviss.

Men seriens far, Hideo Kojima, har selvsagt plantet fingeravtrykkene sine på spillet. Kojima Productions er ansvarlige for historien og filmsekvensene.

Særegenhetene til dette Platinum Games er absolutt til stede i «Metal Gear Rising: Revengeance», ser det ut som. Fokuset er flyttet fra taktikkeri og sniking over på spinnvill action i et høyt tempo, med fantasirike kampteknikker og mengder med «ketchup».

Ingen fysiske lover gjelder

Handlingen foregår flere år etter «Metal Gear Solid 4». Raiden er helt i spillet der kampene foregår mellom supermennesker og kyborger.

Det tar virkelig av i siste halvdel av E3-traileren, som du ser under, der Raiden både viser at han mestrer spreke saltoer og klarer å tøye de fleste fysiske lover.

Konami har i dag sendt ut en pressemelding der de avslører at en demo av «Rising» blir inkludert i «Zone of the Enders HD Collection» som kommer til Xbox 360 og PS3 i høst.

«Metal Gear Rising: Revengeance» utvikles til PlayStation 3 og Xbox 360 og er ferdig tidlig neste år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3