Sam Fisher vender tilbake i «Splinter Cell: Black List»

- Blir annonsert på E3 i neste uke.

31. mai 2012 15:33

(PressFire.no): Neste uke starter E3-spillmessen, og fokuset rettes mot Los Angeles der vi gjennom noen travle dager kommer til å få nyheter om en rekke storspill.

«Splinter Cell: Black List» blir et av disse, ifølge en forumbruker på NeoGaf som hevder å ha sett spillet.

Spillet er sannsynligvis en av godbitene fra Ubisofts pressekonferanse som går av stabelen midnatt til 5. juni (norsk tid).

NB! Her finner du alle datoer og klokkeslett om du har lyst til å følge pressekonferansene som sparker i gang E3, fra ettermiddagen den 4. juni.

Fortsetter der «Conviction» slapp

Toronto-spillstudioet til Jade Raymond har jobbet med dette spillet en tid. Det bekreftet Raymond selv for to år siden.

I mars i år sa hun at hennes folk nærmer seg å kunne avsløre et nytt storspill – sannsynligvis siktet hun til denne oppfølgeren til «Splinter Cell: Conviction».

I «Conviction» møtte vi en gråhåret Sam Fisher, i et spill som kom til Xbox 360 for to år siden, senere også til pc.

Nattkikkerten er selvsagt med

Forumbrukeren på NeoGaf (via IGN) påstår at Sam Fisher i det nye spillet fremstår yngre og sprekere enn sist gang, og selvsagt vil han være utrustet med den ikoniske nattkikkerten sin.

Han har ikke grått hår denne gang, om du er interessert i den slags detaljer.

Tittelen på spillet blir «Splinter Cell: Black List», hevdes det, altså ikke «Splinter Cell: Retribution» som det har versert rykter om.

Spillet er planlagt lansert til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii U tidlig neste år, i januar, hevder forumbrukeren, som videre avslører at handlingen bygger videre på historien i «Conviction». Sam jakter på fiender som er ført opp på en «svarteliste». Derav tittelen.

Følg med på Ubisofts pressekonferanse natt til 5. juni, eller her på PressFire. Vi kommer med mer når/om spillet blir offentliggjort på E3-messen i neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3