(Rad Crew): «Pode» fra den norske utvikleren Henchman & Goon falt i smak her i Rad Crew, og i denne ukas episode forteller vi hvorfor.

Engasjerende puzzles og sjarmerende spillkarakterer ledsages av et fengslende visuelt uttrykk som ikke står tilbake for noe annet som er gitt ut i år.

Ellers er vi på «The Elder Scrolls»-kjøret igjen, så vi bestemte oss for å rangere alle Bethesda sine store rollespill siden «Morrowind» i ukas Topp 5-liste. Det er egentlig bare en unnskyldning for å mimre om noen av favorittspillene våre, men hysj.

På tross av åpenbare mangler er det noe magisk over hvordan Bethesda-spillene transporterer deg til en verden som er laget bare for deg å utforske. Hvert nye spill er et nytt Disneyland, og såklart fungerer noen av attraksjonene bedre enn andre. 

«Mario Tennis Aces» er også ganske kult! Det eneste som tok oss på senga er hvor sinnsykt vanskelig det er. Spillet er nådeløst. Hvis du ikke lærer deg mekanikkene inn og ut vil du faktisk slite med å fullføre enspillerkampanjen. I flerspiller er det litt med casual da, og faktisk veldig gøy! 

Lytterne våre deler sine meninger med oss som vanlig i lytterspalten, hvor vi spurte dem om hva de tror om fremtidsutsiktene for Battle Royale-sjangeren som har eksplodert de siste 12 månedene. Er det en døgnflue, eller kommet for å dominere gaming for alltid?

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Den norske esport-stjerna Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

Ble bare 22 år.

Les mer

Masseoppsigelse i verdens største esport-organisasjon

Frankrike og Spania spesielt hardt rammet.

Les mer