(Rad Crew): Kratos har blitt pappa, og det er ikke alltid så lett. Men han klarer seg bedre enn de andre fedrene vi snakker om i ukas Topp 5-liste. Dette er virkelig fedre som forsømmer sitt ansvar, som kaster barna sine ned i vulkaner («Tekken»), selger dem til tvangsekteskap («Persona 5») og det som verre er. Det er rett og slett de verste spillfedrene noensinne! 

Vi snakker såklart også litt mer om «God of War» denne uka da resten av crewet, pluss Lars Richard Olsen som har forvillet seg inn fra LOLBua-podcasten, også har fått tid til å dykke dypt ned i det fantastiske spillet. 

I tillegg: Enspillerkampanjen til «Battlefront 2» er ganske moro, og klarer «A Hat in Time» å være den nostalgitrippen som folk håpte «Yooka Laylee» skulle være, samtidig som det klarer å gjøre noe friskt og nytt med plattformsjangeren? 

I nyhetene snakker vi enda litt mer om fenomenet «Fortnite», og at Nintendo Switch nå har blitt hacket på maskinvarenivå som åpner for såkalt «hjemmebrygging» på et helt nytt nivå. 

Vi hører også fra våre lyttere, som deler sine favoritt spion-spill med oss. Noen som husker «Sid Meier's Covert Action»? Ikke vi heller, men nå ble vi nysgjerrige!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer