(Rad Crew): En ny gjeng med spill har blitt gratis i Playstation sitt Plus-abonnement, og denne gangen er det en moderne klassiker blant dem, nemlig «Bloodborne».

Det er kompromissløst gotisk, alltid uhyggelig og har en svært godt gjennomført H.P. Lovecraft-inspirert verden som egentlig overgår det meste av det forfatteren selv drømte opp på 1920-tallet. 

Gjensynet for vår del i Rad Crew-redaksjonen har vært gledelig, spesielt fordi fansen til spillet pliktfylt har møtt opp i tusentall for å hjelpe folk som sliter med spillets mange vanskelige bosser. Det er et ålreit community det! Hør episoden for å finne ut hva mer vi har å si om gjensynet med «Bloodborne».

Pluss: Spill er fulle av dører. Du åpner dem, du lukker dem. De gir adgang til store nye verdener eller små skumle rom, og de kan være hindere du må forbi på reisen. I ukas episode tar vi for oss fem av de beste spill-dørene noensinne. Har du noen favoritter? 

Are har av en eller annen grunn begitt seg ut på en reise der han spiller gjennom alle Resident Evil-spillene eller noe, og nå har han runda nr 5 i serien. Men klarer han nr 6 også? Tøffere menn enn oss har prøvd, og feilet.

Ryktet om Geralt of Rivia i nye «Soul Calibur» ble den perfekte introduksjonen til ukas nyhetssegment, men vi snakker også om utvidelsen til «Splatoon» og de andre Nintendo-avsløringene som kom forrige uke. 

Til slutt: Hvilken prinsesse er best? Peach eller Rosalina? Debatten avgjøres en gang for alle i denne episoden. Neida. 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer