(Rad Crew): Queen Bayo, som vi liker å kalle henne er tilbake på Nintendo Switch, og begge spillene er like gode som de alltid har vært. De flyter bedre, også. Vi snakker om spillene i ukas episode!

«Bayonetta» bygger videre på fundamentet til blant annet «Devil May Cry» men skrur opp intensiteten og skalaen til et berusende nivå som gjør spillene til noe av den beste actionen du kan kjøpe for penger.

Vil holde to katanaer? Null problem. Vil du putte katanaer på føttene i tilegg? Null problem!  Vil du feste hagler til stiletthelene dine og breakdance på bakken mens du skyter ut av helene? Værsågod. Godt å ha deg tilbake, Bayo.

Vi snakker også om «Dragon Quest Builders» som fungerer som et slags strømlinjeformet «Minecraft» kombinert med monstere, steder, og design som du kjenner fra «Dragon Quest»-spillene. Det viser seg at spillet er riktig så vanedannende, og Switch er kanskje konsollen der spillet endelig kommer til sin rett siden det opprinnelig kom ut i 2016. 

I nyhetene snakker vi om at politikere vil regulere dataspill (og pornografi?) igjen, fordi dataspill er det som dreper folk og ingenting annet. 

Ukas Topp 5-liste handler om spillene som sitter fast på Wii og enda ikke har funnet veien ut. Spillene som vi virkelig ønsket oss skulle få et hjem på en moderne maskin og ikke sitte i Wii-fengsel lenger.

Are og Stian fortsetter sin «Metal Gear»-gjennomspilling og vi kommer også inn på kontroversene rundt «Resident Evil 5» igjen, et spill som virkelig ikke har holdt seg spesielt godt.

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer