(Rad Crew): «Shadow of the Colossus» er tilbake i ny drakt, og Are har brukt helga på å spille den helt unike klassikeren fra PS2-æraen. Har det holdt seg, og hvordan er den nye versjonen?

Hør episoden for å finne ut!

Snakk om å drepe kjemper: Samtlige i studio har også spilt «Monster Hunter World» og vi spør oss selv om dette kanskje kan være gjennombruddet for serien her i vesten?

Vi har i alle fall hatt det utrolig moro med det den siste uka, og Capcom skal dessuten ha kudos for å ikke belemre spillet med mikrotransaksjoner og loot-bokser.

Pluss: Hva med en toppliste over andre spill der du dreper gigantiske, planet-størrelse-bosser? Noen som husker «Asura's Wrath»?  

I nyhetsbildet har det blitt meldt om at Microsoft snuser på oppkjøp av «PUBG», EA og Valve, og vi stikker fingeren i været for å prøve å se hvor vinden blåser. Hva mener du med ukvalifisert, selvfølgelig er vi de best kvalifiserte til å uttale oss om dette!

Til slutt hørte vi fra lytterne våre som snakker om sin «pile of shame», og nei det er ikke en diagnose. Det er nemlig spillene de aldri får tid til, men som de egentlig har lyst til å sjekke ut.

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer