(Rad Crew): Et nytt år er over oss, og vi starter den første ordentlige episoden med å oppsummere de fem spillene vi gleder oss mest til frem til sommeren!  

Men før det: vi snakkker «Fortnite Battle Royale», «PUBG» og forskjellene mellom dem etter å ha registrert litt vennlig (og mindre vennlig) rivalisering på nettet mellom spillere av de to spillene.

Vi mener det må være plass til to spill i samme sjanger, spesielt når fokuset er så forskjellig i begge. Begge spillene har gitt oss plenty med artige øyeblikk, og byggingen i «Fortnite» gir spillet en annen dimensjon.

Are har spilt «Hollow Knight» og forteller om hvorvidt det klarer å lindre «Metroid»-kløen hans. Vi mener han burde prøvd en salve, men hver sin smak. Vi kommer også innom det fascinerende  strategispillet «They Are Billions» der du må forsvare landsbyen din fra zombie-hordene.

CES-messa er i full sving, og vi snakker nye HTC Vive, robotstrippere og mye annet moro fra den største elektronikkmessa i verden. Hui hvor det går! 

Til slutt deler lytterne sine gaming-nyttårsforsetter med oss. Hvor mange tror du handla om Steam-bakkatalogen til folk? 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer