(Rad Crew): Nintendo sin nye konsoll gjør det ganske bra, og det hjelper garantert at du nå kan få kjøpt Mario Kart 8 til maskinen, et spill som fortjener et enda større publikum enn det fant på WiiU. Vi har spilt mange timer av den nye versjonen, og snakker om det i ukas podcast. For et fantastisk sofaspill!

Men før det: Hele landet er i en periode med utrolig godt vær, og det inspirerte oss til å lage en Topp 5-liste over spillene som gir oss mest sommerstemning. Spillene som gjør at vi vil ta av taket på bilen, og gå i sandaler og shorts! Hva med en runde «California Games»?

Vi diskuterer også det lekkede tredje «Darksiders»-spillet, som vi faktisk gleder oss ganske mye til. Det er jo bra at serien fikk et nytt liv etter at gamle THQ gikk dukken? Pluss:  PS4 gjør det bare bedre og bedre! 

Å utforske Hyrule tar tid, og vi er fremdeles ikke ferdig med «Breath of the Wild». Reisen mot Hyrule Castle og Ganon fortsetter i denne episoden, der vi snakker litt om de kule bossene i spillet. 

«Night Trap» er tilbake fra graven, og derfor spurte vi til slutt lytterne våre om hvilke andre corny FMV-spill fra 90-tallet som burde komme tilbake. Dessverre svarte ingen «The Daedalus Encounter» og vi er veldig skuffa. 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer