- «Persona 5» kommer til å ta over livet ditt

Et altoppslukende rollespill tar over ukas episode av Rad Crew

6. april 2017 17:17

(PressFire.no): Fra et skuffende rollespill forrige uke, til et av de beste vi noensinne har spilt: «Persona 5» er endelig ute, og er umiddelbart et av spillene du må eie på PS4. Det er ingen vei utenom. Det er et spill som er så fengslende at du helt glemmer alle konsepter om tid, og plutselig er klokka 3 på morgenen. 

Spillet forbedrer alle systemene fra det forrige, og forteller historien om en vennegjeng i Tokyo som må nøste opp i et overnaturlig mysterium. Som vanlig for serien må du sjonglere skole, sosialt liv, og utforsking av dungeons om kvelden.

Det blir garantert mer «Persona 5» på Rad Crew, men siden det er påske gjorde vi også en Topp 5-liste om påskekrimspill som du kan sjekke ut i påsken. Et av de vi trekker frem er det fabelaktige «Gabriel Knight: Sins of the Fathers» som har en velskrevet og spennende historie av Jane Jensen.  

I nyhetsbildet snakker vi om bøyde Switch-konsoller, en spennende «Bayonetta»-annonsering og Palmer Luckey sin exit fra Oculus og mange andre ting.

Helt til slutt hørte vi fra lytterne, som delte sine påskegaming-planer med oss. Kanskje du kan plukke opp noen tips? Eller kanskje det er på tide å finne frem MAD-spillet fra sent 70-tall?

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3