(Rad Crew): Vi har brukt uka på å spille «Horizon: Zero Dawn» og kan ikke være annet enn imponerte over det Guerilla Games har levert.

Det har en majestetisk åpen verden som ikke står tilbake for nesten noen annen, en hovedperson som er lett å like, og en historie som gradvis avslører sine hemmeligheter på overraskende og tilfredsstillende måter.

Vi dedikerer derfor en stor del av episoden, sammen med gjest Erling Rostvåg fra podkasten Spillmatic, til nettopp «Horizon: Zero Dawn» og hvorfor vi elsker det. Det er et spill som faktisk leverer nesten alt vi håpet det skulle gjøre.

Erling er også på showet for å snakke om sine opplevelser med å ha testa Nintendo Switch i Sverige for en liten stund siden, og han gir sine inntrykk av maskinvaren, «1 2 Switch», og «Splatoon 2», og flere andre av opplevelsene han fikk tid til å teste.

I ukas Topp 5-liste snakker vi om døden - altså de gangene vi har møtt på selveste Gamle Erik sjøl, fra «Conker» til «Grim Fandango».

Endelig har også Are begynt på ninja-spillet «Nioh» og snakker om det i episoden. Er det et velkomment gjensyn med Team Ninja? Marie har på sin side utfordrert villmarken i overlevelsesspillet «The Wild Eight». Og i nyhetene snakker vi om Switch-konsoller på avveie, og et nytt rollespill-studio under Square Enix-paraplyen. 

Neste ukes spørsmål eller utfordring til lytterne er: Prøv å tenke på et spill du ikke har tenkt på siden 90-tallet, og fortell oss om hvorfor du likte det så godt den gangen.  

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

00:00 Topp 5 møter med Døden i spill

22:00 Nyheter

32:00 Switch-inntrykk med Erling fra Spillmatic

1:08:00 Horizon Zero Dawn + The Wild Eight

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Den norske esport-stjerna Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

Ble bare 22 år.

Les mer

Masseoppsigelse i verdens største esport-organisasjon

Frankrike og Spania spesielt hardt rammet.

Les mer