(Rad Crew): Det som tilsynelatende virker som en klone av «Dark Souls» avslører etter hvert som du spiller at det er spill i klassisk Team Ninja-ånd, slik vi fikk med «Ninja Gaiden»-spillene i forrige generasjon. 

Det har helt klart hentet mye inspirasjon fra From Software sin designmanual, men det ultra-tekniske kampsystemet, fokuset på komboer, og den japanske settinga hadde like gjerne hørt hjemme i ethvert annet spill fra denne utvikleren. Vi koser oss og frustrerer oss like mye, og det er akkurat sånn det bør være. 

Apropos ninjaer og samuraier så går vi tilbake til ninjaenes storhetstid i ukas Topp 5-liste, og snakker om de fem beste ninja-spillene fra det tiåret, fra «Ninja Gaiden» til «TMNT Arcade».

I nyhetene snakker vi litt om situasjonen med PewDiePie, og distribusjonsproblemene til NES Classic Mini. Er det illevarslende med tanke på at Switch er like rundt hjørnet? Vi følger saken! 

Yngvil gir seg ikke med «The Elder Scrolls Online» og forteller om hvorfor det nå er bedre å hoppe inn i det enn noensinne. Visste du at det kommer en «Morrowind»-ekspansjon til sommeren? Nå vet du det! 

Til slutt fikk vi svar fra lytterne, som vi spurte: Hvor tålmodig er du med spill, og har du blitt mindre eller mer tålmodig med alderen?  

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Den norske esport-stjerna Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

Ble bare 22 år.

Les mer

Masseoppsigelse i verdens største esport-organisasjon

Frankrike og Spania spesielt hardt rammet.

Les mer