(Rad Crew): Capcom har klart å redde «Resident Evil»-serien fra den nedadgående spiralen den har vært i siden femmeren. Borte er fokuset på action, og tilbake er den intense uhyggen, fantastisk miljødesign og minneverdige rollefigurer. Pluss at det er helt disgusting, da. Erik Fossum her fra PressFire ble med for å snakke om hva som gjør at «Resident Evil VII» er et av de aller beste.

Over til noe helt annet: Vi har ikke vært fremmed for å kritisere «Kingdom Hearts»-spillene her på Rad Crew. Serien har til gode å virkelig levere på premisset sitt, for blandingen av Disney og «Final Fantasy» burde være mye mer magisk enn den har endt opp med å være hittil.

Likevel lot vi oss imponere litt over smakebiten av treeren i den nye samlepakka med enda et forferdelig navn, «Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue». Smak litt på den.

Kampene i prolog-episoden «Birth By Sleep: A Fragmentary Passage» er litt tightere, grafikken er nydelig, og det hele begynner faktisk å nærme seg den visuelle kvaliteten du får i en Walt Disney Animation Studios-film.  Det var et par koselige timer, og hvis du ikke har spilt «Dream Drop Distance» følger det med i oppussa utgave også.   

Stian fikk spilt litt av Ubisofts nye tidsreisende kampspill «For Honor» og forteller litt om det også, og Are snakker om Yakuza 0.

Til slutt fikk vi svar fra lytterne der de innrømmer hvor mange spill de har i backloggen sin som de fremdeles ikke har spilt. Hvor mange har du?  

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer