(Rad Crew): Ikke misforstå: Vi er ganske spente på en ny Nintendo-maskin, gamle fans av «Mario» og «Zelda» som vi er. Og selve maskinen vil garantert by på fabelaktige spillopplevelser, som til og med Wii U gjorde. Men Nintendo viste seg ikke helt fra sin beste side i forrige ukes presentasjon.

«Breath of the Wild» var utvilsomt juvelen i krona, og så veldig imponerende ut med en verden som ser ut til å kombinere de beste aspektene av det aller første spillet, med nyvinningene fra moderne åpen-verden-spill. Men det er flere andre ting som skurrer litt for oss, og vi diskuterer dem i ukas episode av Rad Crew. 

Over til noe annet som tilfeldigvis er litt aktuelt i nyhetsbildet: Politifolk. Vi fant ut at vi skulle oppsummere våre favoritt-politimenn i spill, sånn helt apropos ingenting. Ingenting å se her, bare å gå hjem. Leon S. Kennedy ordner opp! 

Marie har kost seg med det norske eventyrspillet «Milkmaid of the Milky Way», som klarer å appellere til Lucasarts-nostalgien samtidig som det byr på en ganske unik fortellerstil. 

Apropos historiefortelling i spill: Stian er imponert over hvordan «Battlefield 1» syr sammen sin kaleidoskopiske fortelling fordelt på de fleste verdensdelene, i en brutal og ektefølt kampanje som viste seg å være en av fjorårets beste enspilleropplevelser. 

«Resident Evil 7» er rett rundt hjørnet, og vi spurte derfor lytterne om hva som er det skumleste spillet de har spilt. Hør alle svarene i slutten av episoden! 

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Utelukker ikke «Half-Life: Alyx» til PlayStation VR

- Sonys plattform har vært en kjempesuksess for mediet.

Les mer