(Rad Crew): For første gang involverer vi lytterne i kåringene våre av årets beste spill, og åpnet opp for en avstemning. Resultatet hører dere i ukas innledende Topp 5-liste, der lytterne har stemt frem spillene som de mente var de aller beste fra året som gikk.

Og så begynte det blodige alvoret med å komme frem hvilket spill vi i redaksjonen skulle kåre som årets beste. Vi gikk til verks på følgende måte: Først bidro alle i studio med sine egne favorittlister, som vi så brukte som grunnlag for å diskutere oss frem til ett vinnerspill, pluss fire andre spill på delt andreplass.

Ingen av oss fikk med alle favorittene våre. Likevel landet vi på «Uncharted 4: A Thief's End» ganske unisont, fordi vi alle mener det leverer et nytt nivå av historiefortelling i dataspill. Naughty Dog har gitt oss en uforglemmelig fortelling, med rollefigurer som oppleves som tredimensjonale og levende.

Vi advarer mot «Uncharted 4»-spoilere i programmets siste segment.

Og disse spillene er på en delt andreplass:

«Forza Horizon 3»

«Overwatch»

«The Last Guardian»

«DOOM»

I tillegg bidrar også Level Ups Rune Fjeld Olsen, Spillpikenes Yngvil Osdal Runde og Jon Cato Lorentzen fra LOLBua med egne favorittlister.

Les gjerne vår artikkel der vi skriver litt mer om vinnerspillet.

Vi er tilbake med vanlige episoder fra neste uke!

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer