(Rad Crew): Etter ni lange år med utvikling er «Final Fantasy Versus XIII» - unnskyld, vi mener så klart «Final Fantasy XV» - ute, og vi har brukt over et dusin timer på det allerede.

Derfor snakker vi i ukas episode om vår opplevelse med spillet så langt, og hvilke nyvinninger det byr på. Square Enix har tydeligvis spilt en rekke vestlige rollespill når de designet den åpne verdenen, og fusjonen av kulturer er litt fascinerende å se. Det har gitt oss noe mer unikt enn vi forventet.

I ukas Topp 5-liste handler det, inspirert av nettopp «Final Fantasy XV», om noen av de beste vennegjengene i spill. Venner som står sammen uansett hva som skjer. Hint: noen av dem har geværer med motorsag på.

Pluss: Ida som til vanlig er programleder for Rad Crew: Neon blir med oss for å snakke om et litt eldre spill, nemlig klassikeren «Final Fantasy VII», som hun inntil nylig aldri hadde spilt før. Vi syns det var litt kult å få et nytt perspektiv på et gammelt spill. Argh, vi er blitt så gamle.  

Det kontroversielle, hatede og elskede (av noen) «No Man's Sky» er tilbake i nyhetsbildet, og vi diskuterer den nye utvidelsen og mye annet i nyhetssegmentet. 

 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer