(Rad Crew): Let's face it: Ugler er noen av de beste dyrene. Popkulturen presenterer dem ofte som vise dyr som gir helten råd og vink, og det er unektelig noe majestetisk og mystisk over dem.

Vi ble inspirert av en litt mer klønete, men desto mer sjarmerende ugle, Otus i «Owlboy», til å lage ukas Topp 5-liste over spill-ugler i denne episoden av Rad Crew.

I nyhetene handler det om Twitter-kontoer som kanskje eller kanskje ikke har blitt hacka, Origin-tjenesten sin rolle i internasjonal politisk intrige og ikke minst: slutten på karrieren til verdens dårligste filmskaper: Uwe Boll. 

«Titanfall 2» er ute, og vi har lenge hatt mistanke om at det kom til å bli et av årets største høydepunkt. Salgstallene har ikke svart til EAs forventninger, men hva syns vi om spillet? Hør episoden for å finne ut!     

Ellers har vi besteget nye (og gamle) fjelltopper i «Skyrim: Special Edition», et spill som rett og slett er herlig å vende tilbake til. 

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hva synes du om det vi har hørt om Nintendo Switch så langt?

09:00 Topp 5 spill-ugler

24:00 Nyheter

40:00 «Titanfall 2», «Skyrim», m.m.

1:20:00 Ukens spørsmål

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Den norske esport-stjerna Lâm «k0u» Tịnh Trì har gått bort

Ble bare 22 år.

Les mer

Masseoppsigelse i verdens største esport-organisasjon

Frankrike og Spania spesielt hardt rammet.

Les mer