(Rad Crew): Vi har kollektivt spilt dusinvis av timer av «World of Warcraft: Legion», og kan konstatere at vi elsker denne ekspansjonen. Forvent masse prat om den i denne episoden!

Ekspansjonen fører med seg store forbedringer i historiefortelling, questene, spillmekanikkene, læringskurven og mye mer. Wow-feberen herjer i Rad Crew-redaksjonen: Adrian og Jostein har til og med overtalt Stian, som ikke har spilt spillet siden 2006, til å prøve det igjen. Og guildet vi startet i Rad Crew har snart 100 karakterer i seg.

Are på sin side har endelig runda «Deus Ex: Mankind Divided» og kan snakke om hele spillet. Har inntrykket hans bedra seg siden forrige uke, da han var ganske lunken på cyber-eposet fra Square Enix? Hør episoden for å finne ut! 

Ukas Topp 5 handler om oss gamere. Eller rettere sagt: spillfigurer som er gamere. Noen av dem er grove stereotypier som vi kanskje burde bli fornærma av, andre har blitt store forbilder og internett-fenomener. Du kjenner kanskje til noen av dem fra før?  Det er egentlig litt rart at «gamere» ikke er bedre representert i spill på generell basis.  

Ukens spørsmål, vårt lyttersegment, handlet denne uken om Playstation VR. Mer spesifikt: hvorvidt lytterne våre er «hypa» for det siste nye VR-produktet, og VR generelt. Som forventet er det en del splittelse der ute. 

3:00 Topp 5 spillfigurer som er gamere

30:00 Nyheter

44:00 World of Warcraft: Legion

1:29:00 Ukens spørsmål

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer