(Rad Crew): «Elite: Dangerous» og «No Man's Sky» har vært snakkiser en stund nå, og det får oss til å mimre litt om serien som mer enn noen annen satte denne sjangeren på kartet: «Wing Commander».

Origin Systems og Chris Roberts stod bak spillene, og hadde som mål å levere en så cinematisk presentasjon som overhode mulig med teknologien som var tilgjengelig. De to første «Wing Commander»-spillene benyttet seg av pikselgrafikk og håndtegna bakgrunner, men de tredje og fjerde spillene hyra inn et ganske respektabelt stjernegalleri med bl.a. Mark Hamill og Malcolm McDowell. 

Til forskjell fra mange andre såkalte «full motion video» eller FMV-spill, klarte treeren og fireren å levere både på film og gameplay-siden med produksjonsverdi som har helt uten sidestykke på midten av 90-tallet.   

Bli med oss når vi mimrer litt om en serie som virker som den ligger død for evig tid, hvis ikke EA plutselig finner ut at de vil gjøre noe med den, da. Chris Roberts er opptatt med Star Citizen, så vi får se hvordan det går! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer