(Rad Crew): Etter en liten pause er vi tilbake med en ny episode av Rad Crew. Og hva har skjedd siden sist? Vår egen Are har lagt «Star Fox Zero» for hat, verdensøkonomien har tatt fyr, katter og hunder bor sammen: Massehysteri. 

For å få en litt myk start fikk vi derfor hjelp av mannen som kan nesten alt om «Warcraft», Adrian Holm, til å lage en Topp 5-liste over de beste rollefigurene fra «Warcraft» universet. Vi snakker også litt om hva vi syntes om filmen, som har fått gjennomgå til de grader av kritikerne. 

Gjengen i Traveller's Tales har vendt tilbake til serien de skapte i 2005 med nye «LEGO Star Wars: The Force Awakens», og vi har testa det. Vi har egentlig alltid likt disse litt hjernedøde plattformspillene, de kan være ganske meditative og avslappende når man er i rett humør til det. 

Stian har begynt å bryne seg på «Ghost»-utvidelsen av «Starcraft 2», som kanskje er det nærmeste vi noensinne kommer det kansellerte «Starcraft: Ghost». 

Bartender-simulatoren «VA-11 Hall-A» har også fascinert oss den siste tida, og er en god hyllest til blant annet «Blade Runner», men også 80-talls anime.

Til slutt hadde vi spurt lytterne om hva de synes om «Warcraft: The Beginning», og responsen var stor!

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer