(Rad Crew): Det fine med langhelg er at man får mye tid til å spille. Det har vi i Rad Crew dratt nytte av, og i denne episoden går vi i dybden på «Uncharted 4: A thief's end», det tilsynelatende siste spillet om globetrotter og eventyrer Nathan Drake.

Vi er stort sett alle enige om at Naughty Dog har levert sitt beste spill hittil. Men grunnen til dét er ikke flashy grafikk, selv om det også hjelper: Det er rett og slett at de er helt uslåelige på manussiden, og det å skape interessante rollefigurer og relasjoner på toppen av alt det andre som imponerer av nydelige landskaper og helt sinnsyk action.

Men før det har vi ukens Topp 5-liste, som denne gangen ser på de minste heltene i spill, som må klare seg i mye større verdener. Noen som husker «The Legend of Zelda: The Minish Cap» der Link måtte krympe seg selv? 

«Disney Infinity» er etter vår mening bare den første av «toys to life» konseptene som vil legges ned i nærmeste fremtid, men vi syns det er litt kjipt. I ukens nyhetssegment diskuterer vi fremtiden til denne typen spill, såvel som Disney sin praksis når det gjelder å lisensiere ut sine mest verdifulle produkter.

Selvfølgelig fikk vi også litt tid til å snakke om den overraskende gode «DOOM»-rebooten, som egentlig tok oss litt på senga med sin frenetiske combat og dedikasjon til kaos og ultravold. I den sammenhengen spurte vi også lytterne hvilke reboots de liker best, og de bidro som alltid med innsiktsfulle forslag! 

Tidspunkter:

5:50 Topp 5 mikrohelter i store verdener

33:30 Nyheter

47:30 Uncharted 4 - årets beste spill hittil?

1:22:00 DOOM

1:32:00 Ukens spørsmål: hva er den beste rebooten?

1:38:30 Uncharted 4 SPOILERSNAKK

iTunes-link -- RSS-feed - Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer