(Rad Crew): Xbox 360 tas nå ut av produksjon for godt, og vi sier adjø til konsollen som har gitt oss så mange fantastiske spillopplevelser de siste ti årene.

I ukens toppliste presenterer vi også våre favoritteksklusiver til maskinen. 

Siden vi tok opp tirsdag, fikk vi ikke med oss Nintendo-nyhetene, men vi rakk å få med det at presidenten i Platinum, vidunderstudioet bak «Bayonetta», har slutta i selskapet. Vi håper de fortsetter å produsere kvalitet uansett. I tillegg snakker vi kort om det annonserte skytespillet til John Romero og Adrian Carmack.

«Star Fox Zero» kom ut til blandet mottakelse forrige uke, og vi tar for oss denne oppfølgeren til superpopulære «Lylat Wars» til Nintendo 64. Er kontrollene virkelig så vriene som folk vil ha det til? Er Slippy like irriterende som før? Vi har svarene.

Marie har også spilt «Banner Saga 2» på PC og snakker om det i denne episoden. Er det turbaserte vikingspillet verdt pengene?

Til slutt spurte vi lytterne om de kunne komme på et spill som de kunne tenke seg å oppleve for første gang igjen. Vi fikk utrolig mange gode svar! 

Tidspunkter:

0:00 Intro

6:30 Våre fem favoritt-eksklusiver til Xbox 360

48:15 Nyheter

1:04:00 «Star Fox Zero», «Banner Saga 2»

1:40:21 Spill du vil spille for første gang igjen

 

iTunes-link -- RSS-feed - Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer