Nintendo er en utgiver som nærmest har blitt synonymt med kvalitet, og det er noe forbrukerne og fansen har blitt vant til gjennom åra. Det hadde likevel vært overraskende hvis Nintendo aldri hadde tråkket feil. Derfor fikk vi med oss Erik Fossum fra PressFire for å snakke om det vi mener er de fem dårligste Nintendo-utgitte spillene noensinne, i ukens Topp 5-liste.

Klarer du å gjette noen av dem på forhånd? Det ene rimer på Schmii Schmusic.
 

Ny Playstation allerede?

Kommer Playstation til å gi ut en ny og oppdatert PS4? Mye tyder på det. Dette, pluss et mystisk bilde av det som angivelig (men sannsynligvis ikke) er en Nintendo NX-kontroller er uansett gøy å spekulere i. Og det gjør vi til de grader i ukens nyhetssegment.

Vi fikk også tid til å snakke om Day of the Tentacle-remasteren som Erik har spilt, og det vanvittig vanedannende Stardew Valley som er en av 2016 sine største snakkiser så langt. Are har også fullført hele Twilight Princess HD, og er mer glad i det spillet enn noensinne. 

Til slutt fikk vi høre fra lytterne, som vi spurte i forkant om hvilket VR-headset de skal kjøpe seg. Nå som prisene er kjent, og systemkravene er offentligjort går det faktisk an å begynne å gjøre seg opp en mening om hvilket av dem som virker mest appellerende. Vi fikk mange gode svar fra dere.
 

Tidspunkter:

6:00 Topp 5 verste Nintendo-spill EVER

32:00 Nyheter

59:00 Spillprat: Stardew Valley, Day of the Tentacle m.m.

1:28:40 Ukens spørsmål: hvilket VR-sett?

iTunes-link -- RSS-feed - Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer