Missa du noen av disse forrige uke?

10. august 2015 13:37

(PressFire.no): Forrige uke huset Köln i Tyskland verdens største spillmesse Gamescom og i den anledning valgte bransjen å vise fram en rekke spill.

Flere av dem ble naturligvis vist fram i videoform og vi har har samlet noen av dem som utmerket seg, tilfelle du ikke fikk sett dem.

«Crackdown 3» - kanskje det spillet vi har vært mest nysgjerrig på før Gamescom og på Microsofts scene kunne Dave Jones endelig vise fram spillet. 

«Rise of the Tomb Raider» - etter en noe anemisk visning på Microsofts pressekonferanse under E3 var det mange som forventer mer forrige uke, og jaggu kom det mer.

«Star Wars: Battlefront» - det var ikke overraskende at EAs pressekonferanse brukte endel tid på et av årets største spill. Nå har de vist hvordan flymodusen ser ut.

«World of Warcraft: Legion» - Blizzard varslet avduking av den nye «World of Warcraft»-utvidelsen på forhånd, og avdukingen viste en slags oppfølger til «Warlords of Draenor» og et nytt kontinent.  

«Mafia III» - 2K brukte Gamescom for å avduke det tredje spillet i «mafia»-serien. Ny utvikler har overtatt serien og tatt handlingen til 1968 – hippier i sørstatene, med alt som hører med.

«Halo Wars 2» - Den kanskje største direkte overraskelsen under forrige ukes spillmesse - «Total War»-skaperne i Creative Assembly lager oppfølgeren til strategispillet «Halo Wars».

«Mirror’s Edge Catalyst» - spillet som ikke er en oppfølger, men skal fortelle bakgrunnshistorien til Faith.

«Quantum Break» - spillet fra «Max Payne»- og «Alan Wake»-skaperne som skal blandes i en multimedial satsing hvor en tv-serie flettes med spillet. 

«Forza Motorsport 6» - slik blir det når matta blir våt i det kommende «Forza»-spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3