Oppfølgeren vi trodde «sov med fiskene» er sprell levende

«Mafia III» er bekreftet!

28. juli 2015 14:58

(PressFire.no): Dette har vært en av de dårligst skjulte spillhemmelighetene – i flere år.

2K Games har lenge arbeidet med å få stablet enda en «Mafia»-oppfølger på beina. Fem år etter «Mafia II»-slippet, begynte vi nesten å lure på om prosjektet hadde havnet på dypt vann.

I ettermiddag kom pressemeldingen som bekrefter «Mafia III».

Nedtellinga har startet.

Fordypning i organisert kriminalitet

Foreløpig er det svært få opplysninger rundt hva vi kan forvente oss fra spillet.

Utgiveren vil vente til neste ukes GamesCom-messe i Tyskland der de blant annet serverer den første traileren, og gir også utvalgt presse en anledning til å se litt mer av dette hardkokte krimspillet bak lukkede dører.

I dagens kunngjøring fristes det med et spill tro mot en serie «kjent for å la spillerne fordype seg i en verden med organisert kriminalitet, rik historiefortelling og en vakker spillverden med tidsriktige biler, musikk og mote».

Røpet «Mafia III»-nyheter.
(Foto: Rick Pasqualone, Twitter).
Røpet «Mafia III»-nyheter.
(Foto: Rick Pasqualone, Twitter).

Bobla sprekker snart

Ved årsskiftet var stemmeskuespiller Rick Pasqualone i det frilynte hjørnet. Han fortvitret seg kanskje en smule om et av hans seneste oppdrag?

Pasqualone bidro forresten til «Mafia II» (2010).

 Har kanskje noen veldig spennende nyheter å dele snart, svarte han en som lurte på hvor det blir av en oppfølger til denne serien.

Han fulgte også opp med enda en Twitter-melding, der han forskutterte at «Mafia III»-bobla kom til å sprekke «veldig snart».

«Mafia II».

Annonsering av annonseringa

I fjor lekket det opplysninger om en mystisk audition i California, der rollebesetninga definitivt passer inn i dette spilluniverset.

Vi har også hørt historier om nedskjæringer og problemer knyttet til utviklingen av et nytt «Mafia». 2K Czech har de seneste åra bidratt til «Grand Theft Auto V», ifølge Now Gamer, og lagde tennisspillet «Top Spin 4».

Det er foreløpig usikkert hvem som faktisk står bak utviklingen av «Mafia III», men både det nystartede Hangar 13-studioet i San Francisco og 2K Czech skal være involvert.

Den første traileren fra spillet serveres onsdag 5. august, klokka 14:00. Det skjer samtidig som GamesCom i Tyskland sparkes i gang med første offisielle messedag.

Tirsdag har Microsoft sin pressekonferanse. Den kan du se direkte her på PressFire!

(NB! Hovedbildet i saken er fra «Mafia II». Det er også traileren i videovinduet).

Utgiveren 2K Games har hittil ikke snakket om et lanseringsvindu, eller bekreftet hvilke plattformer som får «Mafia III».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3