Ventetiden er snart over for «Defense Grid 2»

Slippes samtidig til pc og konsoller.

18. august 2014 10:47

(PressFire.no): Først var planen å folkefinansiere oppfølgeren til det populære tårnforsvarspillet «Defense Grid: Awakening».

Pengene satt imidlertid ikke løst nok. Hidden Path ba om en million dollar gjennom en Kickstarter-kampanje for å lage «Defense Grid 2».

En ny tilnærming og investorhjelp måtte til.

I forbindelse med GamesCom i forrige uke avslørte utviklerne at oppfølgeren snart er ferdig. 23. september slippes spillet til PlayStation 4, Xbox One, pc, Mac og Linux.

505 Games er utgivere for konsollversjonene av spillet. Det første «Defense Grid» kom bare ut til Xbox 360 av konsollene.

«Defense Grid 2» har 21 kart og introduserer online- og co-op-spilling i tillegg til enspillerbiten. DG Architect er verktøyene som gjør at pc-spillere selv kan lage innhold, integrert i Steam Workshop.

Hidden Path Entertainment satte seg ned på GamesCom for å spille og fortelle mer om «Defense Grid 2». Resultatet kan du se her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3