(PressFire.no): Det nærmer seg den offisielle norske lanseringen av Xbox One.

5. september er datoen, og Microsoft har bestemt seg for å tilby konsollen både med og uten Kinect-sensoren.

Da får vi for alvor en konsollkrig som foregår på litt jevnere grunnlag. Siden PlayStation 4 ble lansert i fjor høst, også i Norge, har Sony vært ute i flere land enn Xbox One og på den tiden skaffet seg et solid forsprang.

Jim Ryan, europasjefen for PlayStation, innrømmet i dette intervjuet med PressFire fra E3 i juni at Sony kommer til å bruke ukene og månedene før Xbox One-slippet i Skandinavia godt.

 

Mer nytt fra «Call of Duty»

GamesCom-messa i Köln om knappe to ukers tid, er den største i verden når det gjelder publikumsoppmøte. 

Microsoft har nå bekreftet sin pressekonferanse, og frister med innholdet i filmen du kan se i videovinduet i denne saken. 

«Sunset Overdrive» og «Call of Duty: Advanced Warfare» blir med til Köln, ser vi i filmen. Også «Assassin's Creed: Unity» er med. Det er stor sjanse for at ytterligere et «Assassin's Creed» blir annonsert på GamesCom, om vi tolker Ubisoft-sjef Yves Guillemot rett.

Tirsdag 12. august klokka 14:00 strømmes pressekonferansen live. Du kan selvsagt følge den direkte på PressFire.no, og diskutere med oss i takt med at nyhetene serveres fra Köln.

«Call of Duty»-avsløringene, når det handler om online flerspiller, serveres mandag 11. august fra klokka 19. Alt dette kan du se fra app-en på Xbox eller Microsofts GamesCom-nettside (Xbox.com), på Windows Phone, Twitch eller YouTube.

 

«Fable Legends».

Avduket nye «Fable» i fjor

Microsoft-filmen myntet på GamesCom 2014 røper også et «nachspiel» etter pressekonferansen er over. Intervjuer med noen av spillutviklerne som preger denne pressekonferansen og en nærmere titt på noen av de nye Xbox One-spillene, står på dette programmet.

– Det blir noen store overraskelser du ikke har lyst til å gå glipp av, frister Xbox-gjengen i filmen.

GamesCom i fjor, med to stykk
Phil fra Microsoft.
(Foto: Kjetil Svensen, PressFire.no). 

GamesCom inneholder trolig helt nye spill. Ikke bare påkostede «Call of Duty»-trailere, et besøk fra EA Sports som sikkert vil vise litt mer fra «FIFA 15», eller «Sunset Overdrive». 

Regn også med «Forza Horizon 2» og «Halo: The Master Chief Collection»-nytt. Begge disse titlene kommer jo ut før jul og er med i «gullrekka» til Microsofts Xbox One-planer i høst.

I fjor på GamesCom viste ikke Microsoft pressekonferansen. Kun journalister var invitert til en seanse uten livedekning og strømming på nett- Phil Harrison og Phil Spector holdt en fokusert spillpresentasjon der blant annet «Fable Legends» og eksklusivt «FIFA»-innhold ble annonsert.

GamesCom varer fra 12. august, og Microsofts pressekonferanse strømmes live fra klokka 14. Selve messa åpner dagen etter og varer til 17. august. 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer