Sony droppa dette spillet

Nå er det en av snakkisene på verdens største spillmesse.

16. august 2012 13:04

(PressFire.no): Denne uka pågår som mange vet verdens største spillmesse i Köln, Tyskland.

Det er på mange måter catwalken til spillbransjen, hvor de kan vise sitt flotteste og fjongeste. Det er også arenaen nye spill blir avduket. Se spillet i aksjon i videoen i bunnen av artikkelen.

«Blade Runner» og «Inception»

Blant de nye spillene som ble avduket, var «Remember Me» fra franske Dontnod og Capcom – et spill tydelig inspirert av både William Gibson, Philip K. Dick og «Inception», med estetikk fra kultfilmen «Blade Runner». Noen har også nevnte Ubisofts snakkisen «Watchdogs».fra årets E3 i Los Angeles.

Det viser seg nå at tittelen for bare et år siden gikk under tittelen «Adrift» og skulle utvikles eksklusivt for PlayStation 3.

Ville ha annen retning

Sony skal ifølge studiogrunnleggeren Oskar Guildbert, som kommer fra Criterion Studios, ha ønsket en annen retning, og valgte derfor å trekke seg ut av prosjektet:

- Sony ville fokusere på et annet type spill og det passet ikke oss. Likevel har vi et veldig godt forhold til dem, avslører han overfor CVG.com og fortsetter:

- De dro ut pluggen på en rekke spill i fjor. Vi tok tilbake retten til merkevaren og takket være investorer fikk vi muligheten til å utvikle det videre.

Guilbert forteller videre at det ikke bare er navnet som har endret seg, men at spillet også har videreutviklet seg siden de skilte lag med Sony.

I actioneventyret tar du kontroll over «minnejegeren» Nilin som kan manipulere minner. Handlingen er lagt til en fremtidig dystopisk versjon av Paris.

«Remember Me» slippes til PS3, pc og Xbox 360 i mai 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3