«Metal Gear Rising Revengeance» har fått dato

Kommer i 2013.

15. august 2012 10:25

(PressFire.no): I anledning spillmessen GamesCom i Köln har Konami avduket datoen for det nye og etterlengtede spillet i «Metal Gear»-serien.

Nå kan fans av serien ringe ut 19. februar 2013 på kalenderen. Se den nye traileren i bunnen av artikkelen.

Det nye spillet utvikles i samarbeid med det respekterte studioet Platinum Games, som stod bak både «Bayonetta» og «Vanquish». Platinum Games ble tatt inn i utviklingen da Kojima Productions møtte veggen i utviklingen.

«Metal Gear Rising Revengeance» er et annerledes spill i serien, da det verken har ikoniske Solid Snake (Derfor er heller ikke «Solid» med i tittelen.)i hovedrollen eller snikeelementene som har vært signaturen for serien.

Denne gangen er det knallhard action med skarpt stål som gjelder, og det er kyborgninjaen Raiden som har hovedrollen. Raiden dukket for første gang opp i «Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty», men får nå sitt eget spill.

Handlingen tar sted flere år etter handlingen i «Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots»- i en intens krig mellom mennesker og kyborger.

Den nye retningen har splittet fansen, hvor mange er skeptisk til den nye retningen. Responsen på kritikken har vært «gi det en sjanse».

Kojimas menn og kvinner er ansvarlige for historien og filmsekvensene, mens Platinum Games har stått for det spillmekaniske.

«Metal Gear Rising Revengeance» slippes til Xbox 360 og PS3 19. februar 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3